Kos & Santorini

Så sitter jag alltså på underbara Santorini efter en dag i Kos och en mycket trevlig flygresa, nummer 24 i ordningen sedan februari, tur för mig att jag inte alls är flygrädd! Kabaaaam, älskar att sitta och veta att man är påväg någonstans!

Sitter just nu och väntar på min frukostomelett, klockan är 13.00 och det är 33 grader! Vi var och såg en fantastisk solnedgång i Oia igår, norra delen av santorini, har ätit för stora mängder grekisk sallad, badat och jobbat på solbrännan!
Har boende i Kamari idag efter en natt i Thira! Har bokat världens skönaste boende imorgon med egen pool och jacuzzi, frukost på rummet!

Santorini är magiskt, klarblått vatten, underbar sol, trevliga människor och rena drömstället!
Ben har hittat Kanin-Stifado som han ska äta ikväll(bra va, Anders) och jag lär hålla fast vid min souvlaki!

Ska strax ner till stranden och solbada! Det här är inte alls fel ska ni veta, Grekland är fantastiskt :)


Time for some London time

Då var det dags!! Resa för allt jag är värd är vad som kommer bli mitt liv de närmaste åren!!

Åker till London idag, kom hem grå. Köpenhamn förra veckan!! Grekland står runt hörnet och den 13:e augusti åker jag till Australien. Har en enkelbiljett dit och det är där jag kommer starta mitt resliv på riktigt! Säger hejdå till Sverige för ett par år och ska se mig omkring i världen! Vill ni höra av mig och veta vad som kommer hända med mig så är det här ni kommer kunna följa mig!

Denna turen till London blir det att besöka vårt Miami-gäng och tillsammans gå på Electric Daisy Carnival i London!! Sjuk line up och en bra fest!! Kan inte bli annat än sjukt jävla grymt!!! Whoooopaaaa!


RSS 2.0