Lördagen levererar solsken

Ligger i sängen, la mig en stund igen efter min morgon löprunda. 11km avklarade och 2 rejäla backar och det var en trött tjej som la sig på mattan framför tvn 06.20. Pratat med Ben och duschat och la mig i sängen när han la sig, försöker gå upp nu men någon håller mig så hårt så jag inte kan kliva upp, haha, han är mysig! 



Jag och min favorit Tova :) 

Tränade igår, lite överkropp, GRIT och balance, skön fredag måste jag säga, fick även levererat ett paket till en tjej som ska ta med det till Tove i Coral Bay, en liten överraskning! 

Ska på bodypump senare och handla lite mat, ska göra en stoooor sats med köttfärssås idag är tanken, mums för hungriga magar, men nu, kaffe och chiapudding :) 
God morgon :) 




Torsdag

Igår hade jag och Ben en ledig dag tillsammans, sovmorgon ihop, bara bara och vilodag så vi strosade iväg för frukost 09.00, gick till Soul cafe för en kaffe till mig och en mangosmoothie för Ben, sedan blev det Enpire 6714 för frukost, vi mötte upp några från Bens jobb på gatan och tillsammans käkade vi. Jag åt en vegetarisk frukost med sparris, parmesan, avokado, pocherat ägg och rostade surdegsbitar, det var såå gott! 


Dagen avnjöt vi hemma med lite läsning, vi kollade på en film och åt sedan kalkon och sallad till middag. När Ben åkte till jobbet ringde jag mamma, sedan drog jag till gymet för ett skönt balancepass, perfekt för min vilodag, njöt av varje liten sekund. 
På kvällen hade jag sedan noll matlust men åt ett ägg och ett äpple, sedan la jag mig i sängen 21.00 och läste i min bok. 

Idag då, sovmorgon till 07.45, Ben kom hem och kröp ner i sängen runt 06.30 så då somnade jag om så gott, inte illa för att vara mig. Startade sedan dagen med en lång promenad och sedan har jag bara varit. Läst tidningen, surfat på nätet, bakat raw food bars och gav till tjejerna på jobbet, fixat med tvätten och ätit chiapuddung med mango och banan till frukost! 

Om dryga 30 minuter så vaknar Ben och då blir det lunch och kanske en film innan jag ska till gymet 17.00, GRIT cardio väntar och bodypump, ska bli skönt, jag är grymt taggad.

Home sweet home :) 

En dag att finna ro

En skön dag, fixat en del ärenden, njutit av skön morgonpromenad och sedan ett bra dubbelpass med 30 minuter tuff tabata och 30 minuter CX worx, härlig start på dagen. 
Kikat på Oscarsgalan, lagat lunch för Ben imorgon och bara varit, läst min tidning och låtit tankarna flyga lite, för åååh visst är livet fint ändå, mitt i alltihopa så stannar jag upp, andas och njuter, av att ha en fantastiskt fin familj hemma som jag älskar mer än livet själv, fina vänner som dagligen finns i mina tankar och så han, Ben, min stora glädje, styrka och allra bästa vän, för han får mitt hjärta att slå volter när jag ser honom, han tar och ger mig så mycket kärlek och tillsammans ska vi vandra här igenom livet, för som jag känner för honom har jag inte känt förut, han är min stora, stora kärlek. 

Och hörrni, även fast många av er är långt borta, alldeles för långt borta så ska ni veta att jag funderat och tänkt och jag är lycklig här, för Ben gör mig lycklig, och visst, jag önskar jag kunde vara hemma eller närmare er alla men det är såhär livet är just nu och tillsammans bygger och planerar vi vår framtid just nu, men åh, ni hemma är alla så älskade, så himla älskade, glöm inte det <3 






Han kommer med kärlek

Måndag, måndag, måndag. Jag sitter med kaffekoppen och laddar för min morgonpromenad. Gråmulet och storm väntar här i några dagar så ska förhoppningsvis få lite regn. Efter 50 grader i lördags, 47 grader igår i skuggan och 100% luftfuktighet är det inte trevligt alls här, är rätt nöjd inne i min AC faktiskt. 


Vad gör då jag, tränat, städat, tvättat och tränat lite till, HEJJA mig, haha! Så sjukt tråkigt faktiskt. Idag ska jag handla lite mat och sedan ikväll klippa Bens jobbarkompisar på deras camp, cash is king, yeay :) 

Kolla förresten in med hur fint vi fick det med bara lite blommor, åååh jag gillar vårt lilla hörn. 




USA i augusti & september


Wooohoooo! Igår så fick vi stiga upp 03.40, men inte för inte, biljetter till Burning man skulle vi försöka att köpa och eftersom vi inte lyckades förra året så var vi ännu mer taggade i år och vi lyckades. Jippie! 


Mellan 30 augusti och 7 september kommer vi alltså vara i Nevadas öken, i den uppbyggda festival/karnevalstaden Black Rock City. Staden byggs upp endast för festivalen och på sista dagen bränner man den uppbyggda mannen symboliserar festivalen eller ska man kalla det karneval?! 


Folk går hit för att dansa, umgås, klä ut sig, se på teater, lyssna på musik, skratta och leva ett liv helt utan pengar, det enda man kan köpa är vatten, annars så gäller bara byteshandel där man utbyter smycken, kärlek, olika uppfinningar eller vad man nu kan komma upp med. 




Det är i stort sett som en enda stor cirkus då alla har olika outfits, looks, och teman som man klär sig i varje dag för att passa in på de olika eventen som anordnas i staden. 








Man tar med sig mat, dricka, kläder, sovgrejer och allt som behövs för 8 dagar och när festivalen avslutas, plockas allt ihop så det endast finns fotspår kvar i öknen. 







Efter festivalen så kommer vi under 2-3 veckor bila genom USA, drömresan som jag såå länge velat göra! Från San Francisco, via Grand Canyon och Las Vegas till Los Angeles. Drömmen verkligen. Jag och Ben, en cabriolet, en lång kustremsa och fantastiska saker att se, åååh jag är så glad, kommer bli en fantastisk resa :) 




Hemmafrun här

Livet som hemmafru tills jag börjar jobba med är tungt, haha! Fullt ös! Så var det rutiner igen. Äta, sova, tvätta, diska och så gymet på det. Fullt ös, har storstädat hemma, sprungit någon vända, gymat, lagat god mat, sorterat, dammat och fixat i 3 dagar nu. 
Äntligen ligger jag här på soffan och är "klar". Skafferiet är sorterat, så nöjd, vår lilla lägenhet är fin och ren och jag är dödstrött efter ett GRIT pass och sedan balance. Ska ligga på soffan nu, med ansiktsmask på och njuta sv min tidning tills magen kurrar då jag ska käka lunch, bra deal :) 

Vårt numera superbra sorterade skafferi :) 

Gårdagens moln över Karratha, blixt och dunder men inget regn :( 
Är så varmt igen, varit 43 grader i 3 dagar nu så AC och jag är numera bästa vänner :)

Fina, fina Coral Bay & Exmouth

Låter bilderna tala, helt fantastisk helg med Ben, först i Exmouth och sedan Coral Bay. Ben överraskade med att ha bokat in oss på ettresort och blev uppgraderade till en beach front. 
Så himla härligt. Att träffa Tove gjorde det hela bättre med, 2 dyk och jag såg 2 hajar under dyken. Helt magiskt :) 


















Bilderna ovan är från Exmouth och ️Turquoise Beach. 






























Och här var det Coral Bay, drömstället, såååå fint :) 

Sommar och sol







Fångat dagen med spinning extreme, 60 minuter på morgonkvisten, tufft men så skönt när det var avklarat. 
Här hemma nu väntade Ben med kaffe och han har nu en vecka ledigt, Yeaay! 

God morgon säger jag från ett mycket varmt Karratha :)

Skogsbrand i Karratha

Så var det dags igen. Strax utanför Karratha är det nu eld och mängder av rök. Stor skogsbrand och fullt upp för brandmännen. 








Min sista vecka

Så, idag startar jag min sista arbetsvecka här på salongen, lördag gör jag min sista dag. Känns tråkigt men samtidigt otroligt spännande och förväntansfullt. Den nya salongen är tydligen jättehärlig, mysiga tjejer. Ska bli jättespännande att vara med i en öppning av en helt ny salong. 

Var på spinning imorse, sedan när jag kom hem var Ben redan hemma med kaffe till mig, så gott. Satt och drack det och kikade på nyheterna ihop innan han gick och la sig. Jobbet här idag är lugnt men har en kund inne sen som ska få en fin ny, ballayge, så jobbar till 19.30 ikväll, sedan blir det hem och mer läsning av min bok. 

Du hade gärna fått flytta in till mig :) 

Ha en fin lördag



Precis så startade min lördag. En lång löprunda på det, styrka, Ben kom hem vid 06.15 med en stor kopp kaffe. Satt och pratade sedan la jag mig i sängen igen till 07.45, skön morgon. Nu väntar jobb till 17.00. Ha en fin morgon!

Australien, Australien

Torsdag, en kopp kaffe på jobbet i högsta hugg, har avklarat fina kunder och jag väntar på ytterligare 5 timmars arbete minst innan jag får bege mig hemåt, hemåt till min bok, sängen, te och knäckebröd. 

Bakade igår och det var bra för Ben jobbar kväll så kokt ägg, knäckisar och plockmat lär bli min middag den närmsta tiden. Haha, enkelt och gott. Har ätit god köttfärssås med sallad till lunch. Mättade gott min hungriga mage efter morgonens löprunda. Kröp till sängs efter dock och somnade om till 07.30, haha, bra där. 

Ska fortsätta jobba nu. Ha en fin dag :) 



Nytt jobb, nya möjligheter

Nytt jobb blir det framover minsann.
En förändring har skett, slutet på en viss tid är bara början på något nytt och huruvida det blir bra eller inte vågar jag inte mer än hålla tummar och tår för; jag har fått nytt jobb. 
 
Den 14:e februari slutar jag på Head of Times och börjar istället på Price Attack som bygger om och blir dubbelt så stort och i helt nya lokaler i shoppingcentrumen här i Karratha. Heltidstjänst med en möjlighet för sponsring även där och jag är mycket, mycket förväntansfull. Tillbaka till Matrix färger och helt valfria stylingpridukter ur valfritt sortiment då de jobbar med över 20 olika märken, de är en enorm shop med allt du kan tänkas behöva för hårvård. Jag är nervös men jag vet ju vad jag kan, klippa är ju vad jag kan och åh, jag brinner ju för mitt jobb så det här ska nog verkligen få vägen, yeeaay!
 
 
 
 

RSS 2.0