Kuala Lumpur, Malaysia

 
Jag ar sa tacksam, jag ar sa glad att jag har en san fin manniska i mitt liv som Ben! I mandags nar han kom tillbaka sa gick vi ut och at middag har i Byron, mycket god schnitzel med sallad och dar, pa restaurangen sa berattar han att han har kopt biljetter at oss till Malaysia och Future music Festival i Kuala lumpur som ar den 13 Februari, sa nu mina vanner sa aker vi till Malaysia med! Jag ar sa glad, sa galet tacksam och kan inte ens saga tack tillrackligt manga ganger. Saaa fint, jag kanner mig helt overvaldigad av karlek till den killen, min fina kille!
Sa efter Thailand, Sri Lanka sa aker vi hit, jag och Ben och Casey & Dave, jag och mina 3 favorit aussiekillar!! Varldens basta gang ska nu gora Asien, Yeaaaaaw! Kommer bli helt galet kul! Weeeiiiii!
 
 
Mer fina, fina strander att se och uppleva!! Jag kommer for hela mitt liv, se tillbaka pa allt jag far uppleva och vara tacksam till tusen!!
 
 

Fri som en fågel

 
Galet lycklig tjej!!
Känslan, den där känslan är helt otrolig. Jag har hoppat ut från ett flygplan från 4270 meters höjd, ramlat ner i en hastighet av 200km/h, ett fritt fall på 3,5 kilometer. Det var så galet, så himla galet kul!!! Har aldrig i mitt liv känt en sån fantastisk känsla, känt mig så fri som då! Herregud! S jädrans glad att jag gjorde det. Tack Ben för världens bästa julklapp. Så himla grymt! Är så tacksam! yeeeeaaaw!

Australia Day

Igår firades Australia Day mina vänner. Överallt i stan möttes man av Australiensiska flaggor, festande människor, grill, happy australia day hälsningar och en skön stämning. Jag städade hostelet på morgonen och startade jobba på The Rails vilket jag trodde jag skulle göra i 1,5 timme men som blev 12,5 timme!! Så långt pass, massa att göra och fullt upp hela dagen. Men lär klirra gott i kassan på torsdag så jag tackar och bockar, aningen trött idag dock. Haha! Så såg minAustralia Day ut. 

Idag chillar jag bara, sprungit till lighthouse. Såg där på vägen den största vilda orm jag någonsin sett i mitt liv. Typ 2 meter lång och 8 cm i diameter!! Jag grät!!  Brownsnake dessutom som är galet giftig. Buhu!! Mamma, önskade du var här nu så jag kunde krypa upp i ditt knä och gråta, så rädd var jag!! Usch och fy fan!! 

Annars har jag ätit jordnötssmör och sylt på min macka till frukost 12.45, ska dricka kaffe på jobbet nu, klippa Max hår och läsa mer i min bok innan jag ska hämta Ben och sen jobba igen, yeaaaay! Happy day trots ormchocken!! 

Lite så är Australien ja!! Haha! 

Sista jobbdagarna innan Asien

Sitter med den sedvanliga slut för dagen ölen på jobbet, Stone&Wood Pacific Ale, den godaste ölen jag någonsin druckit, önskar jag kunde skicka den hem till er! Galet god verkligen! 
Har de sista dagarna på jobbet nu, 3 skift kvar innan jag är ledig, yeaaw! Semester för hela slanten! Jobbade hela dagen igår och idag började jag 15.30! 

Imorgon är det Australiens nationaldag, fullt ös, börjar jobba 12.00 på The Rails. Vi har en gratis BBQ och min favorit Dan Hannaford spelar på jobbet från 14.00. 
Har varit lite sisådär väder nu i 2 dagar, varmt men regnigt ändå, skönt med lite nederbörd, varit soligt och riktigt varmt ett bra tag nu! Mycket härligare att powerwalka till the lighthouse i morse i det vädret! 

Ska om en timma skypa med världens bästa syster och ringa farmor, sedan ska jag prata med Ben också, 2 dagar tills han kommer hit, så kul! Saknar honom så varje gång han är borta!! Men nu kommer vi vara tillsammans i minst 6 veckor, YEAAAY :) 

Lägger upp ett kort på mig och söta Sanna som jag lärt känna här, fina tjej hon :) 



Mitt fantastiska Byron Bay

Solnedgang i Byron
Light house
Main Beach
Tallow Beach
Utanfor Byron Bay, Bangalow Road
Light house och havet
Mitt vackra Byron
 
Jag Alskar det har stallet, mitt fina Byron! Det ar alltsa lite bilder pa mina omgivningar har i Byron, hur jag bor och vad jag ser varje dag! Fantastiskt fina Byron! 
 

Tisdag mitt i veckan

Dagarna rullar på, jag jobbar, städar hostelet, läser böcker, njuter av fint väder, tränar varje morgon och njuter av varje liten timma här i Byron. 

Har träffat Tom, min Byron vän i söndags över en Thai middag och en glass, njutit av mycket god kaffe, cyklat omkring i stan, badat, kikat på serie och bara varit. Vilket fint liv jag har här, åååh vad jag älskar mitt Byron :) 
Såhär glad och lycklig känner jag mig, åååh! 

Att njuta och glädjas av livet

Vi har en chans, en möjlighet och en framtid. Jag har valt att älska, njuta och leva till 110%. Jag har en sån fantastisk känsla i min kropp, min själ andas lycka och glädje, jag kan äntligen känna mig nöjd, med livet, mig själv och hur jag har det. Jag har världens finaste familj hemma, åååh så fina vänner och framförallt, en fantastiskt fin pojkvän som varje dag överöser mig med komplimanger, talar om hur vacker jag är och hur mycket och högt han älskar mig, för visst är det där med kärlek något fantastiskt fint? 

Han får mig varje dag att le, skratta, känna mig älskad, nöjd och levnadsglad, inte en dag går utan att han lyfter mig till skyarna och berättar hur glad han är som har mig, han är så fin, min Ben... 



Thailand & Sri Lanka

Så är det ju som så att det alltid kommer en tid då något nytt tar vid, ett nytt kapitel i boken och det är väl dags nu, om så iallafall för ett litet tag. I tisdags bokade Ben flygbiljetter åt oss till Thailand och för att vara exakt så om 2 veckor sitter vi på flyget till Bangkok innan vi åker till Bens älskade Koh Tao. Han ska visa vart han bodde i 7 månader, vi ska besöka alla fina öar, mysa med middagar, gå på full moon party, dansa i sanden, jag ska ta min avancerade dykarlicens och livräddningskurs, simma, sola, äta färsk frukt, upptäcka ett nytt land och en ny kultur, shoppa på markets och framförallt spenderade varje dag tillsammans igen, åååh så fint! Jag ska njuta av varenda litet ögonblick!
 
Sri Lanka
 
Sri Lanka
Bangkok
Colombo, Sri Lanka
 
Bangkok
Sri Lanka
Sri Lanka
Sri Lanka

 
Vi ska även upptäcka Sri Lanka tillsammans, ett nytt land till, en ny kultur, nya värderingar, miljöer och fantastiska upplevelser, fantastisk dykning, stränder, ett djurliv och nu mat och mer människor att möta, åååh så jag är tacksam över vilka möjligheter jag har i mitt liv, med en sån fin människa som Ben för ni ska veta vad han gör mig lycklig

En söndag i Januari

Så var det dags att resumera en mycket fin vecka, en vecka fylld med kärlek, värme, sol och hopp om framtiden. Tänkte låta bilder berätta om veckan som gott, för visst är det så att en bild säger mer än 1000 ord...
 
Ben kom tillbaka i måndags, jag hade en fin dag på stranden innan han rullade in med bilen vid 18-snåret. Vacker och glad som han alltid är möttes vi igen och måndagen spenderades med en kall öl på The Rails där vi spelade biljard, pratade om allt och skrattade innan vi styrde stegen mot en restaurang där vi åt god stek, kalasade i vitlöksfrästa räkor och en kall peroni innan vi gick på bio, så länge sen men åååh så mysigt. Jag somnade som alltid och efter filmens slut somnade vi bums.

 
Spenderade tisdagen med en pubrunda då det var grått och lite mulet. Dave kom hit och fick bli fin i håret innan vi pratade om planer för de kommande veckorna, spelade mer biljard och fick se min åååh allra bästa Dan Hannaford på kvällen.
 
 

 
 
Onsdagen blev en stranddag och även denna dag fick det bli klippningar för min del, Dan, Casey och Arthur blev tjusiga och vid 6-tiden gick vi och åt middag, grillad fisk med sallad innan jag gick och jobbade.

 
Torsdagen kom och jag och Ben tog oss en utflykt till Bangalow där vi äventyrade på en gurkfarm för att så fint få ordnat mitt 2:a år i Australien, sån skön känsla att veta att jag kan komma tillbaka, för det ska jag, detta fantastiskt fina land och tillbaka till mitt så älskade Byron Bay, jag är kär i dig...
Torsdagen så åt vi räkor, ostron och en Bug i klipporna, fantiserade om vår nästa resa, var bara tacksamma över att få se vågorna slå, folk försöka surfa, en delfin i vattnet och att ha varandra, för det finns ju inget finare än... ...kärleken
 
 
 
Fredag åkte Ben iväg igen, hans sista 11 dagar av jobb väntade innan vår nästa resa kommer, jag jobbade 11 timmar och sedan sov jag som ett barn. Har även lördag och idag sovit, tränat, jobbat och läst bok på stranden vilket är precis vad jag gör nu, klockan är 13.52, solen skiner och jag kan inte riktigt slita mig från boken hungerspelen! Ikväll väntar en middag med min fina vän Tom jag har här och sedan jobb! Fin söndag minsann!

Byron Bay Life

En dag pa hosteler
Varldens basta gang ute pa BEach hotel, Liza Hunt!
Ciara och Adam!!
Varldens basta Ciara, Liam och sa jag!
En dag pa stranden, Tallow beach
Alskar den tjejen!
Varldens basta ♥
Sanna och jag
Gruppbild! Bra kvall helt klart!!
 

Utkast: Jan. 11, 2014


Fredagsmys

Glad tjej i Byron minsann
 
En sån skön dag idag. Har gott upp till lighthouse, totalt 348 trappsteg upp, och sen tillbaka, städat hostelet, slappat och kikat gossip girl och ätit lunch nu innan jobbet, 2 knäckebrödsmackor med avokado och sista av min prästost från Ikea, så himla gott! Har ocksa smaskat pa lite mork choklad. Nu sitter jag och ska snart till jobbet! Känner mig glad, lycklig och tacksam över att få vara här, och snart kommer Ben igen, yeaahooo, på måndag för att vara exakt! Fram tills dess väntar jobb och förhoppningsvis en dag eller två på stranden, har varit molnigt och dant här ett par dagar nu! Tjing!
 
Saknar min lilla Tova idag
 
 
 


Nyår i Byron Bay

Den 28:e styrde vi bilen vidare hem igen för att jag började jobba 17.00. Mängder av trafik och köer gjorde att jag kom inspringande på jobbet 17.01, haha! Panik men det gick så bra så ändå, haha! Jag gillar ju att vara i tid så jag tyckte ju att jag var otroligt sen. men glada miner på jobbet som alltid. Dagarna efter det så hände det inte så mycket, jag jobbade på kvällarna, Ben och jag hängde på stranden och i stan på dagarna, strosade omkring längs med gatorna och planerade lite över vad som ska hända. Än en del oklarheter med vad som blir vår nästa destination eller vart vi kommer förflytta oss, för något kommer nog hända. Ben får snart nytt jobb och jag måste klura ut vad jag ska göra med mitt visum.

Dagen innan nyår så kom Jess och Matt, även Jason kom hit och vi hängde även med Mick och Tyler, 2 killar som Ben bodde med i Nicaragua. Sjukt kul gäng och bra stämning. Vi hade poolparty på dagen och vid 19.30 så gick jag till jobbet. jobbade till 03.15, sedan satt jag med jobbgänget och tog några öl innan jag mötte upp Ben och gänget på stranden. Det var ett stort strandparty som höll på till soluppgången, efter det så satt alla runt en lägereld och lyssnade på några killar som spelade gitarr och spelade trummor på en låda. Vid 07.30 så gick vi till sängs för att ha firat in ett fint 2014 och sagt hejdå till 2013. Ett minst sagt händelserikt år som har tagit mig till dit jag är idag, fått mig att tro på mig själv igen, njuta av livet och se livet från en helt annan sida, så himla fint! Jag är så tacksam för det, för alla människor jag mött, för Ben, för min familj som finns där för mig och som jag älskar så och så är jag spänd och ivrig på 2014, vart det ska föra mig och vad som kommer hända. Ser på framtiden med fjärilar i magen, med en varm känsla och med en fin kille vid min sida! Bättre kan det inte vara!

Mysigt runt elden den 1 Januari 06.00 
Magiskt fin soluppgång 05.30, GOTT NYTT AR

Dagarna efter så jobbade jag även mer, Ben åkte vidare till jobbet, Tove åkte till salladsfarmen, Jess och Matt åkte hem och jag är nu ensam kvar i Byron. Alla eller nästan alla har lämnat, många har ändrat inriktning, bytt bana och tagit sig någon annanstans. Skönt är det ändå, nu finns det tid att bara njuta av det jag vill, ska ladda ner lite filmer idag någon serie, ta igen missad tid till saker jag vill göra och fixa med. Ska kika på det nu ja, sedan ska jag jobba klockan 17.00. Yeeeahhooo!


En morgon i Sydney

 
Tidigt på morgonen den 27 december innan vi skulle till Bens faster med familj så tg vi bilen till tågstationen och åkte med ett tidigt tåg in till Sydney. Väl där möttes jag av ett ååh så fint operahus, en fin bro och vatten alldeles klarblått och med solen som lyste så fint. Vi strosade omkring så gott längs med vattnet och seedan gick vi in i Sydney och kikade på gatorna där, Ben visade vart han hade bott när han bodde i Sydney, fick se hans favoritcafé och efter några timmar i staden gick vi tillbaka ner till operahuset för att äta frukost på en uteservering med operahuset och bron som utsikt och en ååh så fin morgon. Äggröra på surdegsbröd med rökt lax bjöd Ben mig på och så gott som det mättade våra magar innan vi tog en båt över vattnet och där fick man se utsikten på en helt annat sätt, så himla vackert. En Gelatoglass slank också ner i magen innan vi styrde benen mot tåget igen och hem efter en fantastiskt fin morgon. 
 
 
 

Mer jul, ge mig, Mer jul!

Så kom dagen då det var dags att styra bilen mot Sydney och jul. Efter en ordentlig festkväll på Beach Hotel med Sunday Safari som event och alla mina bästa Australiensiska killar hos mig, hela gänget så kunde den kvällen inte ha slutat bättre. Kieran, Ben, Braden, Casey, Dave & Jason!! Världens bästa gäng!
På måndagen den 23 styrde vi iallafall bilen mot Ben familj, släkt och vänner för att fira där. 23.30 på kvällen var vi framme hos Julie med familj, Ben's mammas bästa vän som vi firade jul med. Blev varmt välkomna med en kopp kaffe och ett glas bubbel och när klockan slog 00.00 så fick jag en julklapp av Bens mamma för att nu var det den 24:e minsann och jag skulle få fira min jul. Fick en fin liten grej som minne för min första Australiensiska julafton. På julafton den 24 så åkte vi och fixade det sista i ett shoppingcenter med mat och klappar och fix.
Julafton ringde jag även hem till hela familjen, morfar, farmor och skypade med Anna och Anders och barnen. Grät floder men kändes fint att prata med allihop, fina familjen. Älskar er och saknade er såååå mycket. Saknade Kalle, dopp i grytan, Aladdin, farmors bröd, rödbetssallad, köttbullar, skinkan, sillen och myset, det var jobbigt ska ni veta. Känns skönt att det är över nu så jag inte behöver tänka på det!
En jultallrik i australiensisk stil
Totalt 340 ostron gick det ner i magarna!
St Patricks ostron anyone?
Christmas day
Plommonpudding nagon? Jag saknade ris a la malta!! 
 
På juldagen firade vi jul hos dem med ägg och skinka till frukost, öl, klappar, räkor, sallad till lunch, vaken pops, cupcakes, musslor, bloody Mary, ostron i mängder, ostron shot och bra musik. Långt ifrån som hemma men kul ändå att fira på deras vis och med Ben, fina killen. Fick så fina presenter av honom, en byxdress, en klänning, berlock till mitt Pandora armband, fint kort och så en skydive, yeeeaw! Så nästa vecka antagligen så ska hon hoppa skydive!! Woooohooo!!
 
På annandagen så tittade vi på cricket, Boxingday som de kallar det så dricker man öl och kollar man på tv, vi åt mer ostron, sov ut länge och sedan åkte vi och hälsade på vänner till familjen, Bens extra mormor och morfar kan man säga, ett äldre par som de bott grannar med som aldrig fick egna barn. Så mysiga! På kvällen så åt vi mängder av räkor, spelade spel och lyssnade på musik. Den 27:e åkte jag och Ben tidigt in till Sydney och hade det mysigt han och jag. Men den dagen får ett eget inlägg. På eftermiddagen när vi var klara åkte vi och mötte upp Bens farbror och farfar innan vi åkte på en stor BBQ, mötte Bens faster och 4 kusiner i vår ålder, så härliga. Hade en riktigt härlig kväll med skratt, bubbel, kaffe och en fin kväll på altanen med prat, skratt och minnen. Hade verkligen en riktigt fin kul och tid i Sydney. Är så glad att jag mött en sån fin kille som alltid överöser mig med kärlek, omtanke och värme. Hela hans familj är verkligen så fin! Tack för att ni gjorde min första Australiensiska jul så bra.
 
Cupcakes i mangder, mmmm. Sa himla goda! 
 
 
 
 

Finaste tjejerna

Dagarna innan jul var allt annat än roliga. Ciara, min fina Ciara åkte härifrån. Bort från mig och Byron och det kändes så tomt utan henne. Min fina vän, är så glad att jag fått träffa henne. Tårar rann på mig den dagen hon åkte och Byron känns långt ifrån som det har varit utan henne.

I lördags åkte ju även Tove, min fina lilla Tova!! Hon åkte till salladsfarmen för att jobba och fixa sitt visumproblem! Åååh vad jag känner mig ensam här nu utan dem, inte alls samma sak längre. Men det ska nog gå bra ändå, känns skönt nu att bara vara lite men ändå, att möta så fina vänner och tvingas att skiljas, inte kul, inte kul...

 

 
 

Så kom äntligen lugnet tillbaka

Mina vänner, så mycket som hänt, så lite tid har det varit till att bara andas och ta ikapp sömn, vila och mat! Men nu är tiden här, såå många som har lämnat Byron och helt plötsligt av ett gäng på många fina vänner är det bara jag och Helle kvar. Ska i de följande dagarna berätta om saker som hänt, jul, nyår och fina minnen där imellan!! Alla där hemma, ni har varit så saknade den senaste tiden, är glad att jag har haft Ben att krama om då dagar då jag saknar er varit som störst! Puss på er alla, nu ska jag bege mig mot ytterligare en kväll med jobb! Puss

RSS 2.0