Ååååååh vilken dag

Sååååååån lyckokänsla rusar genom kroppen, alldeles varm av alla känslor blir jag och så himla glad! Idag medans jag städade så fick jag paket, av världens bästa och finaste mamma! Ååååh! Hemmakvällsgodis, lite kläder, min kära aztek väska en liten fin god jul tomte mamma la i och så det bästa av allt, knäckebröd, åååååh som jag har saknat min älskade mammas knäckebröd! De var lite krossade men åååååh så himla gott, aldrig har de varit så goda, ren och skär njutning! Tack tack tack här med min älskade lilla mamma, du är världens bästa! Du gjorde den här torsdagen ännu bättre och jag är så glad! YEAAAY! 

Fick precis samtal från Ben med om att han har landat i Brisbane och är här senare ikväll! 




Dagen blir bara bättre och bättre, jag har fått lön med och varit och provjobbat och får ikväll eller imorgon reda på om jag får jobbet eller inte, yeaaaaaw! Vilken pangtorsdag! Denna helgen blir magiiiisk!! 

Det lider mot jul....

 
Såhär förbereder vi julen i Byron! Chokladkalender är införskaffad, jag och Ciara har varsin så nu kan nedräkningen börja!

Smyckesdag

Igår hade jag och Ciara en riktigt mysig dag. Vi pysslade i pärlbutiken och gjorde fina armband och fotlänkar. Jag gjorde en som är tillägnad min fina bror, de orden kommer alltid påminna om honom och jag mår bra av att ha det som ett armband. Saknar honom så mycket så det gör ont ibland!

 
Fin fotlänk blev det med! Jag och Ciara har så kul ihop och har verkligen klickat, sjukt skön tjej
 
 

 


Byron Byron Byron

Har kommit tillbaka in i min härliga morgonrutin att gå upp till Fyren, så varje dag går jag upp dit och hoppar i havet när jag kommer tillbaka. Magi och jag får nypa mig i armen, för det är så vackert, så himla magiskt fint och jag är så tacksam över att jag är här! I tisdags joinade Tove mig och i fredags joinade Ciara mig upp. Efter vår promenad så blev det havet och på fredagen gick jag och Ciara ut och åt frukost. Åt en himmelskt god gröt, Morridge kallas den, det är quinoa som kokas med pumpafrön och linfrön och kanel, på toppen är det kokos-custard och en röra gjord av färska dadlar, fikon, tranbär och kanel! Det var sååååå gott, allt är organiskt odlat och smakade helt ljuvligt. Tog en Mango juice till det och var mätt genom öronen men Gud så gott! Ska ta Ben dit när han kommer tillbaka hit på torsdag! Så bra startar jag dagen men den morgonen unnade jag mig det, försöker spara och leva billigt här. Äter vanligtvis grekis yoghurt med müsli och banan på morgonen, lunch blir olika och i 5 dagar har jag nu ätit 2 stekta ägg med toast. Idag ska jag dock byta mot något annat i 4-5 dagar, yiihaaa!
 
 
 

Min fina Cykel

Jag och Ben har ju haft ett projekt i Byron det senaste. En lila, rostig cykel blev en brun fin cykel?! Bra jobbat av oss va?! Min cykel ar fantaaaaastiskt fin :)
 
 
 
Fin va?!
 

Tjejligan i Byron Bay

Har haft några extremt fina dagar här i Byron Bay! Har såna härliga människor omkring mig och vi har så kul ihop. Jag jobbar på kvällarna, städar 2 timmar om dagen mellan 10-12 och sedan umgås vi! Igår hade vi en sån mysig eftermiddag jag och tjejerna. Promenerade upp till the top shop som är ett jättegott och mysigt café. Jag och Ciara delade en svampburgare och de andra delade halloumiburgare och kycklingburgare, mmm. Stället var så mysigt och personalen urtrevlig, vill definitivt gå tillbaka dit igen. Perfekt lunch! Efter det så strosade vi runt i stan här, kikade i butiker och tog en sväng på marknaden som är varje lördag i Byron. Fyllt av handgjorda grejer och unika tavlor, kläder, inredning och smycken. Jag älskar verkligen den här byn, så magiskt här!

Har idag strosat omkring i byn efter min stadning av hostelet. Vi har atit frusen yoghhurt, kikat omkring och myst. Sanna och Jenny har tatuerat sig, jag har kikat omkring och kopt farg till CIaras har, imorgon ska hon bli fin. Ska snart till Dan och Jesse, de 2 killarna och dricka ett par öl innan vi ska ut ikvall. Dan Hannaford spelar idag, han ar en helt magisk kille, sa himla bra. Sa idag blir det en night out med ganget. kommer bli sa kul! 

 
 

 


Just idag har jag en bra dag

Sitter just nu vid en bra dator i en resshop i Byn. Har inte alla bokstaver sa jag skriver ett kort inlagg. 
Idag har jag startat dagen med Farmers Market igen har i Byron. Fick kopt med mig avokados och sma lady finger bananer som ar sa goda. Ska jobba senare ikvall och har under eftermiddagen fixat mitt RSA kort pa postkontoret. 
 
Var ute och gick idag med, med Tove. Hon letar jobb sa vi har gatt och gatt och gatt. Anda bort till Indistrual state som har mer m;jligheter hoppas hon. 
Ikvall ska jag jobba och imorgon ska jag och Ciara ga tidigt upp till light house sedan ata frukost ute, Mmmm sa gott. Puss pa er! 
 

Onsdagschill i Byron Bay

Ännu en sånt där glapp med inlägg, så dåligt av mig. Livet rullar. Å här, jag jobbar 4-5 kvällar i veckan och städar 2 timmar om dagen på hostelet. Det går helt okej bra måste jag säga. Pengarna och jag överlever, även om det kunde vara en bättre inkomst jag har. Förhoppningsvis så har jag dock ett till betalt jobb inom en snar framtid, har eventuellt jobb på en frusen yoghurt ställe inom 2 veckor på dagarna så jag hoppas att jag snart kommer ha en bättre inkomst, även fast jag gott och väl överlever nu men vill ju gärna spara lite mer också.
 
Vi är ett sånt gott gäng här som håller ihop här, idag flyttade jag in i ett 6-bäddsrum med Jenny, SaNina, Tove och Helle och så bor en italiensk kille där som heter Giorgio. Dan, Jesse och Ben och vi har så himla kul ihop och har haft några riktigt sköna kvällar och dagar här. 
Johan, Johan, Frida, Ebba, Poppy och så Sarah från England åkte vidare till Sydney i torsdags, vi hade en riktigt stor avskedsmiddag med dem, räkor, ostar, kex, frukt och Sangria. Så himla mysigt och de har verkligen gjort hel Australien trippen värd att minnas, dessa veckorna har varit de roligaste hittills. 
Har träffat en schysst kille på hostelet med, Adam och så Ciara, en australiensisk tjej som är helt oätligt mysig, ååååh. Vi är ett sånt gott gäng. 
 
 
Har bara 5 minuter kvar på min 1-timmars wi-fi nu så ska dra mig. Jag hoppas alla mår bra där hemma, tänker mycket på hösten, julen, och alla fina vänner och familj jag har hemma, ni vet vilka ni är och
jag saknar er! Puss! 

Boy & Bear

 
I Torsdags var vi som sagt på Bpy & Bear. Jag älskar verkligen det bandet, musiken är så bra, man blir fylld av känslor, tankar, och man blir glad. Är såå glad att jag har fått se dem i verkligheten äntligen och jag njöt av varje liten sekund! Åååh så bra det var!
 

Ett till jobb i Byron Bay

 
WIiihoooo! Jag har fått jobb på hostelet här i Byron! Jag är sååååå glad! Weeeiiiii! Ska jobba 2 timmar om dagen för gratis boende! så himla bra, det gör att jag kommer tjäna ungefär 8000:- i månaden på boende vilket är fantastiskt bra, Så himla glad, weeiiiii!
 
 

The Quarrie i Byron Bay


I går så låg vi hela dagen vid den här sötvattenskällan. VI låg på en gräsplätt i solen och man kunde hoppa från klipporna, 8 meter, 12 meter, 15 meter och 20 meter. Jag låg dog stilla kvar på gräsplätten och tittade när de andra gjorde det. Vi är ett riktigt skönt gäng som bor här på hostelet och som hänger ihop på dagarna, några svenskar, några från USA och så ben och jag. Så himla gott gäng verkligen.
Blev dock stressigt hem på kvällen då det är en 45 minuters promenad dit och hem så väl hemma hade jag 40 minuter på mig tills jag började jobba, skulle äta ägg mackor med smör och ost men någon idiot hade stulit från vår matpåse, så idag på morgonen var det jag som gick och köpte kylpåsar med dragkedja och hänglås. Haha! De hade stulit frukt och 4 avokados också, och här i australien kostar 1 avokado cirka 20:- och jag tänker minsann inte betala någon klåfingrigs vistelse. Nej det får minsann vara nog! Haha! Så jag har hänglås på min mat från och med nu! Bra där!

♥ FARS DAG ♥

 
Söndag i Byron Bay! Inte vilken söndag som helst inte utan idag är det Fars dag och även fast jag sitter så långt bort man kan komma just nu från min lilla pappa så tänker jag på honom och ska ringa honom och väcka honom med gratishälsningar, så bara så du vet pappa om du läser så kommer jag ringa snart, fast stor chans är ju att du sover just nu! JAg älskar dig och önskar jag kunde krama om dig på riktigt den här dagen men skickar tankar och kärlek genom telefonen istället ♥
 
Idag är jag ledig från jobbet, har joibbat helgen och är nu ledig 2 dagar, har varit så mycket att göra så ska bli skönt att vara lite ledig. Igår åkte Malin, kändes konstigt att krama av henne på bussstationen, vi hade en frukost först och sedan så var det dags för henne att bege sig, som tur är så ses vi ju snart igen när det är sterosonic i Brisbane, Yeayy! Idag ska vi slappa på stranden och ikväll ska jag ta med Ben på picknick, ska bli mysigt! Kram på er!

Boy & Bear in Byron.

 
Stranden i Byron och Ben & Scott när vi surfade
 

Idag är det torsdag! Jag jobbade igår på The Rails, Gud vad jag älskar det stället, mitt jobb är fantastiskt! Jobbade med Matt och Travis och Matt var med ute i tisdags, han var väldigt trött igår på jobbet, så himla kul att reta honom! Haha!
Efter jobbet gick jag till Woodys för att möta upp Ben & C/O för vi ville vinna en surfbräda, men vi vann inte så vi beslutade om att gå hem, det var Sams sista dag så vi satt och lyssnade på musik, tog en öl och pratade till 04.00, då kröp vi till sängs och idag är det såå fint väder! Ben sover än och jag har tillbringat morgonen med att skriva till alla fina hemma :)

Ikväll spelar Boy & Bear på the beach hotel, åååh jag älskar de bandet så vi ska dit och kolla :) gav Malin en biljett i födelsedagspresent så idag ska vi fira hennes dag igen och dricka öl, sitta på terassen och njuta av sån bra musik, åååh vad jag ser fram emot kvällen :)


Onsdag hela veckan

Idag är det onsdag, vaknade för ett litet tag sedan och har druckit en god kopp kaffe! Igår var vi ute, firade Melbourne cup, en av världens största galopprace och sedan gick vi ut och dansade, så himla kul! Var med alla på det nya hostelet, bor många kul personer här som kommer stanna ett bra tag, så himla kul med nya kontakter, några svenskar, 2 tjejer från England som är jättekul, 1 från USA och några från Norge!
Har träffat en dykartjej som heter Ciara med, hon är från Australien och schysst! Vi hängde igår. Sedan jobbade hon på Woodys när vi var där och dansade, så himla kul! Hon är Divemaster precis som Ben och jag och hon har pratat mycket dykning. Jag var på dykcentret för 2 dagar sedan och blev där erbjuden jobb, så jag ska mejla dem och antagligen börja jobba för dem lite, tjänar inga pengar men får göra dykningar gratis så det är det verkligen värt, så bra att bli mer van i vattnet och bli säkrare. Har även bokat min avancerade dykarkurs med så jag blir licensierad advanced! Weeii! Ser fram emot det!
Idag är det Sam's sista dag i Byron så vi ska fira honom och äta brunch ihop, kika i stan och så! Ikväll ska jag jobba och jag längtar efter jobbet, har sååå himla kul när jag jobbar, fantastiskt kul! Träffade Matt och Katie ute igår och vi dansade runt massa, så kul! Ben träffade också en tjej som han träffade i Thailand! Världen är så liten!


En vecka till i Byron

Har lyckats gå några dagar igen sen jag skrev här! Så svårt att hitta tid, det är så mycket som händer hela tiden, mycket att se, göra och utbudet i Byron av aktiviteter är enormt. Är det inte ett bra band någonstans är det alltid en öppen mic kväll, en hemmafest, några som spelar kort, några som man bara kan hänga med eller så tar man igen sömn här! Ben kom ut från sjukhuset i tisdags och är just nu med mig här i Byron. Vi har sedan vi kom hit hängt på stranden, surfat, solat, jag har jobbat hela helgen och Casey, Dave och Scott har varit här i Byron med. De har varit ute och lyssnat på live band, haft filmkväll med Malin och så har vi firat halloween! I fredags var vi på en avskedshemmafest för en som skulle lämna Byron och så har vi ätit frusen yoghurt i mängder, vi är beroende, haha! Är så glad för allt som händer, människorna vi möter och hur allt funkar här, trivs som en fisk i vattnet och gillar verkligen livet här! I söndags var det Byron market, en jätte stor marknad som är första söndagen varje månad! Så himla mycket coola grejer och organiskt och ekologiskt odlad grönsaker, smycken och coola kläder i mängder! Så himla kul! Köpte lite coola kläder och en mango och kanel chutney! Såååå himla god verkligen! Mmmm! Det är väl lite av vad som hänt det senaste! Ciiiiiaaao!

RSS 2.0