Den senaste tiden

Så vad har hänt sen sist, jag jobbar mycket, tokmycket, mellan 80-90 timmar i veckan, pengarna rullar in, vi tar vara på kvalitentiden vi får ihop mellan jobben och då äter vi god mat, jag springer just nu som ända träningsformen och bara sover ikapp. 

Jobben går fantastiskt bra, även fall jag jobbar mycket har jag kul överallt, trivs med tillvaron och har mål i sikte så det här ska nog gå bra, Yeaay :) 

I min cafe outfit :) 

Pizzakväll

Ben fick ju en så fin pizzasten av mina föräldrar i födelsedagspresent så igår kväll blev det pizzakväll för hela slanten. Ostar, salami, korvar, tomater, jordärtsskocka, ansjovis, lök, fetaost och så lite god Parma och bladspenat  på det och pizzakvällen var fullgjord och åh du milde, så gott!! 







Grattis Ben

Min fina kille, 28 år och det firade vi med drinkar, god mat och så tårta, mango och macademia cheesecake med passionfruktsså. Mums!! 
Av mig fick han konsertbiljetter till FooFighters i San Francisco i september, kommer bli sååå kul! 
Jag fick fint fönat hår kvällen till ära





Grattis Ben :)  

Perfekt söndag

Såå skön dag. Sovmorgon till klockan 11.04, regnet smattrade mot rutan, så skön och behövlig sovmorgon, köpte kaffe och drog oss i sängen med iPaden till 13.00, då det blev dags för en lång löprunda som gick 7 minuter snabbare än vanligt, bra tempo. Så sjukt skönt att springa i detta vädret, njutning till 110%. 
Kom hem, körde lite styrka, duschade och hoppade in i sängen igen. Skypade med syster med familj i 1 timma och sedan blev det kombinerad frukost/lunch/middag klockan 18.00. Kyckling med sallad fyllde min mage och Ben, Jessica och Braden åt en rejäl köttbit. Så gott. Nu ska vi kolla på the Equalizer och mysa rejält, sköööönt sö dag, JAAA!! 

Min favoritkille :) 

Mulna dagar

Så var det äntligen mulet, det har hängt regn i luften i dagarna 3 nu och molnen ligger tjockt på himmelen och det är såå skönt. Min löprunda igår gick 4! minuter snabbare än annars och det är riktigt skönt ute. 

Ben är ledig nu, han är ute och fiskar för 3:e dagen irad, krabbor i onsdags, fisk igår och idag vette sjutton, haha, fisk tror jag. 

Ben och Braden med 40 krabbor, så gott! 

Jag har öppnat på caféet idag och sitter nu med en kaffe i väntan på första kunden. Jobbar hela dagen idag, först här sedan på Woolworths, matbutiken. Igår var jag på salongen och sedan i affären, långa dagar men mycket klirr i kassan. 



Veckan är avklarad :)

Så var veckan avklarad, har gjort många, många timmars arbete och idag har jag en eftermiddag ledig som spenderades med Ben. Jag sov en stund, vi åt god Stekmacka och bara pratade lite. Perfekt eftermiddag om du frågar mig. Nu ligger jag i soffan uppe hos Jessica och ska kolla på en film med henne, killarna jobbar och vi ska ha en myskväll. Vi har kikat på solnedgången och bara pratat, riktigt härlig kväll. 


Imorgon startar en ny arbetsvecka men jag är riktigt laddad, känner att dagen idag har varit en ladda batterierna dag och det känns skönt, pengarna rullar in rejält nu och det är så det ska vara tills jag kommer hem :) 

Glad påsk



Glad påsk på er! 

Helgen har spenderats med jobb, god mat, lax, ägg, ostron och choklad. Igår åt vi Trout till middag med en fräsch sallad. Mycket gott, mm! 

Annars då? Inte mycket tid över till bloggen men jag mår okej, hänt en del som skakat om närvaron men vi ska kämpa på. Jobbar som tusan nu, 3 jobb och 4 månaders slit tills jag är hemma, jäklar, det här ska jag klara. Gymkortet är avslutat och det är jobb som gäller, bara satsa på min morgonlöpning och det har jag gjort, så sköna morgnar har det varit över påsk. 
Ta hans om er, jag tänker på er, puss! 

RSS 2.0