Stereosonic i Brisbane

Så var det då dags för den stora helgen som jag längtat efter. I lördags morse så packade vi bilen, jag, Hanna, Ciara och Tove för vi skulle minsann till Brisbane och gå på Stereosonic. Biljetten dit var ju köpt i början på augusti och nu vankades det festival minsann. Öl och cider var inköpta, mask att ha på festivalen fanns nedpackad, fina kläder och en jäkla go stämning, mina fina tjejer. Ciara hängde även hon med och Hanna fick Caseys biljett så det var minsann ett grymt gäng som begav sig till stan. Även Jessica från Sunshine Coast kom ner och var med oss. Vi bodde i Caseys och Kierans hus på Kangaroo Point i Brisbane, med pool och allt och där installerade vi oss, fixade oss och hade lite förparty innan det var dags för oss att ta taxin till Base backpackers i stan där hela gänget från Ultra music festival och mexico väntade. Så kul med en återträff. Även Heather och Tyler från Filippinerna kom dit med Whitney som jag träffat här i Byron kom dit, så hiiiimla roligt att träffa dem igen. Det blev shotguns, bra musik och uppladdning innan vi begav oss till festivalområdet 14.30. Världens skönaste gäng hängde där hela dagen, dansade, dansade dansade och åter igen dansade tills klokan slog 22.00 och festivalen dag 1 var över. Vi hade då lyssnat på så bra musik; David Guetta, Calvin Harris, Empire of the Sun, Will sparks, Zedd och Nicky Romero. Tove var lite dålig eftersom hon hade ätit för dåligt så på kvällen tog vi bara en nattmacka på seven eleven innan vi tog en taxi hem och 23.30 så låg vi skönt i våra sängar och laddade om för en ny dag.

Söndagen var det festival dag 2 och Alesso, Afrojack, Above and Beyond, Axwell, Armin van Buuren och Krewella stod på dagens lista över vilka som vi skulle se. Såååå jävla bra var det och så kul hade vi. Samma sköna gäng, samma uppladdning på Base och dans, dans, dans tills benen värkte. Men det var det så lätt värt. Efter festivalen som var spektakulär och så bra så gick vi in till stan där vi hamnade på down under, Base backpackers bar och dansade ännu mer där mellan 23.00 - 03.00 då de stängde. VI dansade i mängder verkligen och herregud så kul vi hade. såå bra! Mat blev det på Burger king sen och en glass innan vi rullade hemåt och var hemma 04.30 och pratade, skrattade och hade verkligen en sån skön känsla i hela kroppen. Tjejhelg så det skriker om det och sååå sköna tjejer, har verkligen haft det så kul ihop!

Måndagen blev det slappt häng. Tove åkte till Sydney för att åka till en salladsfarm. Ciara åkte för att möta upp sin mamma och syster i stan och jag, hanna och Jess stannde, hängde i poolen, åt kex, glass och drack cola innan jag 16.00 drog mig hem till Byron igen för att jobbet kallade. Kan enkelt summera helgen till en av de som kommer gå till historien, så himla kul vi hade det!!

Visst är det så att en bild säger mer än 1000 ord så här kommer ett bildregn :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lycka och glädje till 110%

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0