Buffle Creek

Helgen har sprungit iväg i en rasande fart. Spenderat helgen med en otroligt massa fina människor, nyfunnen vänskap, skratt och lekar.

I fredags efter jobbet åkte jag och införskaffade en större luftmadrass innan jag plockade upp Ben i Caboolture. Campingweekend stod på schemat för att fira Shaz som fyllt 50 tidigare under veckan. Öl och champagne införskaffades innan vi styrde bilen mot Jessica och Matt som vi åkte med alla de 450 kilometerna upp till Baffle Creek där Shaz och Dennis har en semesterstuga. Väl framme med båt och all packning så installerade vi tält, campingutrustning, kylboxar och annat som alla redan ordnat. 40-50 personer hade tagit sig dit upp för att fira hennes födelsedag och vilket firande sedan. Skratt, ölspel, dans, fiske, beersbee, sång, prat, bad och en otrolig helg kan enklast summera den gångna helgen. Fantastisk minnen och otroligt härliga människor att möta. Lördagen fiskade vi och hade själva firandet och söndagen blev det mer öl, beersbee, sol, bad och fotbollsfinaler på kvällen! Shaz och Dennis är för övrigt Bens barndomskompis Adams föräldrar så uppe i Baffle Creek var släkt och vänner till dem men även alla Bens kompisar med respektive så helgen har varit helt fantastisk. Har skrattat och haft hur kul som helst framförallt med Jessica som är en helt otrolig tjej, så himla kul har vi och på exakt samma nivå, fantastiskt roligt att knyta nya vänskapernas och klicka så med någon!

Så helgen har varit camping som gällt, kan enkelt medge att det var 2 trötta personer som kraschlandade i sängen här i Brisbane igår. Camping tar på krafterna men vad kul vi haft!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0