Boende, australiensisk och fulltidsjobb

Så var det helg här i Australien igen. Vi har varit här i 6 dagar nu och jag har de senaste dagarna, sen i onsdags haft jobb. Jo jag tackar, Jamie, Bens vän här är en pärla. 
Jag kommer framöver att jobba som tandläkar assistent på en schweizisk klinik här i Brisbane. Jobb måndag-Fredag 9-18,19 tiden, hur bra kan det inte bli?
De var här i lördags, samma dag som vi kom hit och hon lovade att kolla med hennes jobb då hon visste att de sökte efter någon, och jajamensan, visst gjorde dem det. Så på onsdagen åkte jag med henne för intervju och provjobba, vilket gick galant så de erbjöd mig ett kontrakt på 2 år med full betalning för hela utbildningen och lön, vilket blev lite överväldigande, kan inte ta på mig ett kontrakt när jag inte ens har visum för den tiden så på kvällen ringde jag och tackade vänligt nej och sa att jag omöjligt kan ta på mig ett sånt erbjudande efter en dag och utan att veta om framtiden. Simon, den ene chefen förstod mig fullständigt men de skulle se om de kunde få in mig någon gång för ett vikariat. 
Trodde inte jag skulle dit på torsdagen men 07.15 fick jag ett samtal om jag ville komma in 2 dagar och jobba extra, jag sa självklart ja och väl på plats så sa Demoli, som är grek att han mer än gärna ville ha in mig ändå, han tyckte jag var briljant och såg att jag hade potential och ville ha mig där utan kontrakt och utbildning, de ska istället lära mig på plats och jag kommer jobba som assistent till tandläkarn, då en ny specialist kommer in. Mer i löner bjöd han mig med och med de tiderna är det svårt att tacka nej, så framöver kommer ni hitta mig bland tänder och tandläkare. 
Vilket jobb sen, har sedan dag ett varit med och gjort kronor, bryggor, implantat, dragit ut tänder och opererat. Även varit med och jobbat med datorn, patientfiler och tagit röntgen. Jobbet är otroligt spännande och ja, blod är väl det jag ser mest av hela dagarna, men Gud vilket kul jobb. 
Så det kommer bli min framtid framöver och att få jobba med Jamie är ju med galetkul, weei! 

Boende är ju med ordnat, killarna och nu även tjejerna som hade hus i Brisbane innan med, Casey, Kieran, Braden, Charlotte, Brad, Jess har ett hus tillsammans i Hamilton, Brisbanes mest exklusiva område med utsikt över floden och hela Brisbane, ett 450 kvm stort hus på 4 våningar, med öppna spisar, pool och stor veranda, 5 badrum och ett ledigt rum i nedre våningen som är inrett som en egen liten del med vask och kylskåp så där kommer jag och Ben flytta in, snacka om flyt och ååååh vad glad jag är, hej pengar igen, hej gym och rutiner och hej ett riktigt kök med matlagning och mysiga kvällar igen, weeiiiihooooo! 
Det här har helt klart varit min vecka :) 
Brisbane igen!
Ungefärlig utsikt från vårt hus


Kommentarer
Postat av: Mams o paps

GRATTIS hjärtat. Hoppas du satsar på detta yrke. Ngt du aldrig ångrar. Jag lovar dig. Kramar I mängder.

2014-04-11 @ 22:25:28
Postat av: Antonella

Du är grym vännen! Herregud ska du gå och bli tandläkare nu??!! :) saknar dig! <3

2014-04-12 @ 18:27:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0