Colombo, Sri Lanka

Efter en 2 flygningar från Bangkok och mellanlandning i Bombay, Indien landade vi äntligen i Sri Lanka 04.30 på morgonen. Vi fick tag på vårt bagage och tog sedan oss ut i en värme mot den lokala busstationen utanför flygplatsen. Vi tog oss för 6 kronor från flygplatsen till Colombo busscentral och därifrån gick vi till Tågstationen för att direkt ta oss till Hikkaduwa. På vår 5 minuter långa promenad mötte vi mängder av folk som log, sa hej och var otroligt vänliga. Vi hittade tåget och köpte biljett för vår 2 timmar tågresa för 12 kronor, galet billigt! 

Vi hade 30 minuter till avgång så vi tog oss ut igen och åt frukost på ett litet hak längs med gatan, äggbröd som kallas Rotti, påminner om Naanbröd fast inte så brödigt och en curryröra till det, en yoghurt och vi var redo att bege oss. Jättegott verkligen. 
Tågresan gick längs med havet hela vägen och det var små byar, människor, stränder, palmer och en fantastiskt fin resa. På tåget trängdes vi med massa folk, frakt, försäljare, barn och alla var trevliga, log åt oss och vi kände oss med en gång lugna med landet, för oj vad vänliga alla är! Fantastiskt verkligen! 

Bild från Byron Bay, fina, fina Byron Bay

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0