Grattis Garry 60 år



I söndags fyllde Bens pappa 60 år. Han firade ihop med Kim på Australiens norra udde med camping, säkerligen ett glas rött vin som jag vet han gillar! 
Vår present till honom blir ju bland annat att vi gör Mount Everest resan med honom men även dykarutbildning för honom med utbildningen på en båt i 4 dagar över nyår. Perfekt sätt att få honom att njuta av livet under vattnet och fira nyår ihop då vi ändå är i Townsville över jul ihop med dem i deras nya hus. Så himla kul. Han får 9 dyk i och med utbildningen i Barriärrevet och vi är med och dyker de sista 5 dyken med honom när han har certifikatet och vi gör ytterligare 5 dyk medans han gör sin utbildning. Perfekt julklapp som Ben och jag ger varandra också, dyka i barriärrevet är något vi båda vill och vad passar bättre än att göra det då vi ändå är där under jul. 




Vilken fantastisk nyår vi kommer få, på havet med dykning, sån himla fantastisk present! Bens mamma hänger med också men kommer inte dyka, bara njuta av havet, mat och snorkling! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0